(FOTO) Renault a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie noua generație Captur!

118

Chiar dacă mai avem de așteptat mai bine de două luni până la premiera publică a noului Captur, producătorul francez a decis să nu mai piardă timp și să publice primele informații oficiale cu privire la noua generație a crossover-ului de clasă compactă.

Probabil ar trebui să începem cu gama de motorizări, acolo unde viitorii proprietari ai noului Renault Captur vor avea la dispoziție numeroase opțiuni pe benzină și motorină, capabile să dezvolte puteri maxime cuprinse între 95 și 155 CP. Iar începând cu anul 2020, Captur va putea fi comandat inclusiv cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, despre care se spune că va oferi o autonomie de până la 45 de kilometri în regim full electric, cu ajutorul unei baterii de 9.8 kWh.

Programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce urmează să se desfășoare în perioada 12 – 22 septembrie, cea de-a doua generație a modelului Renault Captur mai pune la bătaie și instrumente de bord digitale, plus o navigatie proiectate pe un display de 7 sau 9.3 inch.

Totodată, crossover-ul companiei din Hexagon mai vine echipat – fie standard, fie în mod optional, și cu pilot automat adaptiv, frânare autonomă de urgență, cameră de 360 de grade, blocuri optice cu tehnologie LED, încărcare wireless pentru telefonul mobil, lumină ambientală și multe altele.

Dacă a fi să discutăm despre design, imaginile de mai jos vorbesc de la sine. Totuși ar trebui să menționăm că printre lucrurile noi care se evidențiază remarcăm luminile LED cu semnătura luminoasă în forma literei C, luminile spate mai subţiri şi inserţiile decorative cromate.

Sub grila frontală largită, bara de protecţie adaugă o caracteristică funcţională sub forma a două deflectoare de aer în faţa arcurilor roţilor. Acestea ajută la limitarea turbulenţelor şi la îmbunătăţirea aerodinamicii, reducând astfel consumul.

NICIUN COMENTARIU