Compania Skoda a publicat în premieră schița cu interiorul viitorului său model Scala, care în scurt timp va deveni un concurent potent al lui Volkwagen Golf. Lansarea noului hatchback ceh este planificată pentru începutul lunii decembrie a anului 2018.

După ce a scos din gama de oferte modelul Rapid Spaceback, din cauza cereri mici, Skoda a decis să ofere un model absolut nou pe care la botezat cu numele Scala. Acesta va prelua numeroase elemente de design de la conceptul Vision RS, prezentat recent în cadrul Salonului Auto de la Paris, primele prototipuri fiinde deja surpinse în timpul testelor.

Cehii declară că, rivalul lui Volkswagen Golf, va oferi opțional stopuri full-LED și va deveni primul model Skoda cu indicator dinamic pentru stopuri. Din păcate constructorul nu se grăbește să dezvăluie designul exterior al vehiculului, care în timpul testelor a fost surpins în totalitate camuflat.

Totuși pentru a impresiona publicul, producătorul ceh, a publicat recent o schiță a interiorului modelului Scala. Din imagine observăm în primul rând un panou de instrumente complet nou dezvoltat de brand-ul din Mlada Boleslav, dar și sistemul de infotainment cu display touchscreen de 9.2 inch. În versiunea standard, Scala va fi echipată cu ceasuri de bord tradiționale, dar opțional clienții pot alege instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit cu diagonala de 10.25 inch.

La capitolul tehnic, vă informăm că Skoda Scala va putea fi comercializată cu cinci motorizări: trei dintre aceste sunt benzinare, cel mai puternic fiind de 150 de caiputere; un diesel de 1.6 litri volum, care dezvoltă 115 CP și o versiune cu gaz natural compresat (CNG), care va apărea spre sfârșitul anului 2019.

NICIUN COMENTARIU