Fotografii spioni au surprins cel mai nou model de SUV de la Mercedes-Benz, GLS-ul! Acesta a fost filmat în totalitate și avem ocazia să furăm și câteva impresii din interiorul gigantului.

Nimic nu poate fi mai frumos decât să urmărești dulelul celor mai mari producători de automobile premium din lume, Mercedes-Benz și BMW. Mai ales că, în ultima perioadă, ambii reușesc să lanseze modele noi, în aceeași clasă, iar acest lucru se întâmplă mai rar. Iată că după ce BMW a debutat cu noul X7, vedem deja și prototipul lui GLS, un model foarte așteptat de public.

Deși este bine camuflat, se pot pipăi vizual, formele și silueta noului GLS, care preferă să adopte linii mai fluente și mai ondulate, debarasându-se de designul unghiular și ascuțit al modelului precedent. În ce privește interiorul însă, aici cred că vom avea parte de un adevărat cinematograf, așa cum Mercedes nu prea economisește inchii pe diagonale, când vine vorba de display-urile de bord.

În mare parte, ne putem aștepta la un interior asemănător cu cel al S-Class-ului, de vreme ce GLS este de fapt un fel de S în segmentul de SUV-uri al producătorului. Doar că, urmărind noile modele lansate, ca G-Class sau GLE, tind să cred că nici lui GLS nu îi va lipsi modernismul.

Și gama de motoare va fi împrumutată de pe S-Class, iar unele voci susțin că vom vedea deasemenea o versiune Maybach.

NICIUN COMENTARIU