(FOTO) Toyota oferă postere cu noua Supra absolut gratuit! Grăbește-te să ai și tu unul

328

Toyota a decis să-și bucure fanii și a lansat o serie limitată de postere cu noul model de performanță Supra, care poate fi obținut absolut gratuit!

Reprezentanții companiei nipone au hotărât că noua generație Supra, ar putea deveni un decor foarte potrivit pentru locuința fanilor mărcii. Astfel, aceștia au dezvoltat un poster în care modelul este reprezentat grafic din față, profil și posterior.

În partea de jos a posterului se regăsește un chenar în stilul desenelor grafice inginerești, unde este indicată scara, versiunea, anul de producție, denumirea modelului și clasa din care face parte.

Totodată, mai observăm câteva detalii tehnice, cum ar fi: volumul motorului, numărul de supape, puterea maximă și turația corespunzătoare a arborelui cotit și timpul necesar pentru accelerarea de la 0-100 km/h.

Posterul va fi lansat într-un tiraj limitat, însă numărul total de exemplare nu este specificat. Pentru a obține gratuit posterul, este nevoie să completați un formular pe site-ul oficial Toyota Supra, AICI!

Pentru cei care nu vor reuși să-și primească posterul inedit, Toyota a pregătit o serie de imagini ce pot fi folosite pe rol de wallpaper, dar și 14 sunete pentru ringtone-ul de la telefon.

NICIUN COMENTARIU