(FOTO) Un autobus de pe ruta Chișinău-Mereni și-a pierdut roata din mers!

325

Starea tehnică a multor vehicule angajate în transportul rutier lasă de dorit iar siguranța pasagerilor este pusă in pericol zilnic. Iar dacă transportul din capitală mai este cumva verificat de organele de drept și se mai întreprind măsuri, iată vedem că situația cu autobusele interurbane este cu totul dezastruoasă.

Astfel, pe rețelele de socializare au apărut o serie de poze și un text scris de un internaut în care se arată că autobusul de pe ruta Chișinău-Mereni circula într-o stare atât de deplorabilă, încât în timpul unei curse în care autobusul se deplasa cu o viteză excesivă, într-un moment i-a sărit roata din mers, prin minune doar evitându-se o catastrofă ce ar putea face victime.

Pozele de la fața locului au fost încărcate pe grupul de Facebook ” Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”, iar cel ce a povestit despre incidentul produs, precizează că nefericirea s-a întâmplat în ziua de vineri la orele 15:00, respectiv autobuzul avea ca pasageri mulți elevi care se întorceau de la școală, însă nici acest lucru nu a împiedicat șoferul să conducă agresiv și periculor, conform spuselor martorilor.

NICIUN COMENTARIU