După accidentul controversat din data de 9 septembrie, șeful statului, Igor Dodon, a rămas fără automobilul său de serviciu. De atunci, mulți internauți și-au pus întrebarea, cu ce vehicul se va deplasa președintele țării?

Din fericire nu a trebuit să așteptăm prea mult răspunsul și iată că în dimineața zilei de astăzi, Igor Dodon a fost văzut venind la Congresului Mondial al Familiei, cu un Mercedes-Benz S-Class în caroseria W222.

Potrivit ofițerilor Serviciului Protecție și Pază de Stat, automobilul nu este nou și se află de mai mult tip în posesia instituției, scrie portalul agora.md

Amintim că două mașini din cortegiul președintelui Igor Dodon au fost implicate la data de 9 septembrie 2018, într-un accident rutier care s-a produs pe traseul Strășeni – Călărași. Șeful statului se afla în automobilul prezidențial Mercedes-Benz S-Class, care a fost lovit lateral de un camion. Împreună cu șeful statului în mașină se afla mama sa și unul dintre cei trei fii.

Video cu accidentul în care a fost implicat cortegiul prezidențial îl puteți vedea în articolul pregătit de redacția noastră, aici.

Sursa foto: Mihai Avasiloaie

NICIUN COMENTARIU