La adresa publicației rusești Autoreview.ru, au ajuns primele imagini oficiale cu noul coupe Seria 8 în varianta sa fără camuflaj și pregătită de a fi asamblată în serie. Debutul vehiculului va avea loc în seara zile de vineri, 15 iunie, în cadrul unui eveniment special organizat în incinta circuitului Le Mans.

Conform informațiilor furnizate de jurnaliștii ruși, noul Seria 8 la capitolul dimensiuni va fi foarte aproape de actualul Seria 6, model ce urmează în scurt timp să fie scos de pe banda rulantă. Ce ține de șasiu, acesta va fi același care putem deka să îl întțlnim pe modelele Seria 5.

Se așteaptă că la Le Mans, va fi la fel prezentată și varianta de top a modelului, BMW M850i xDrive. Coupe-ul va fi echipat cu un motor V8 Twin-turbo, care se va cupla la o cutie automată cu opt trepte, pentru a dezvolta circa 530 de cai putere. Puțin mai târziu se va lansa și versiunea de performanță BMW M8, care va avea un V8 Twin-turbo de 4.0 litri volum, forțat să dezvolte 600 CP.

De asemenea noua generație BMW Seria 8 va fi dotată cu o suspensie adaptivă, bare stabilizatoare electromecanice și un diferențial activ instalat pe puntea spate. Plus la toate coupe-ul va oferi și un eșapament sport.

NICIUN COMENTARIU