(FOTO) Viitoarea generație Dacia Sandero a fost surprinsă în premieră în timpul testelor!

402

Noua generație a modelului compact Dacia Sandero ar putea debuta chiar în primăvara anului 2020, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Până atunci, forogafii spioni au reușit în premieră să o surprindă camuflată în timpul testelor!

Prima generație a compactei care a fost oferită spre comercializare încă în anul 2012, se apropie de sfârșitul carierei sale. Astfel, toată lumea este în așteptarea unui nou Sandero, care promite un alt design și noi motorizări.

Fotografiată recent complet camuflată, viitoarea Dacia Sandero nu oferă posibilitatea de a vedea vreun element vital al noului design. Unii jurnaliști presupun că aceasta va evolua mai mult la nivel de detaliu decât per total, la acest capitol.

Ce ține de partea tehnică, ultimele zvonuri spun că modelul va fi construit pe o versiune simplificată a platformei CMF-B, care este folosită pentru noul Renault Clio. Drept urmare, este de așteptat ca noua Dacie Sandero 3 să fie mai spațioasă ca oricând.

La fel, această arhitectură i-ar permite să fie disponibilă în viitor chiar și într-o variantă hybrid!

Dacă zvonnurile se adeveresc, noua Dacia Sandero va fi disponibilă cu un motor turbo de 1.0 litri volum care va înlocui vechiul 0.9 TCe; un propulsor 1.3 TCe și cea mai de succes variantă echipată cu celebrul diesel 1.5 dCi.

NICIUN COMENTARIU