FRANKFURT 2017: Brabus uimeşte cu compacta electrică Ultimate E

66

În cinstea jubileului său de 40 de ani, compania Brabus a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, conceptul Ultimate E. Construit pe baza modelului Smart ForTwo, vehiculul se echipează cu un motor electric care îl inzestrează cu o putere nemaipomenită.

Cifrele care reflectă puterea acestui compact de doar 1085 kg, sunt cât se poate de impresioante. Motorul electric oferă circa 205 CP şi 350 Nm, accelerând EV-ul de la 0-100 km/h în 4.5 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge acesta este de 185 km/h, destul de mult pentru un Smart.

Conceptul este dotat cu o baterie Li-ion cu capacitatea de 22kWh, care oferă o autonomie de 150-190 km, în dependenţă de stilul de condus. Alimentarea bateriei durează 30 minute.

La capitolul design, conceptul este înzestrat cu un body-kit aerodinamic, jante cu diamentrul de 18 inch, iar habitaclul este tapiţat cu piele albastră.

Atelierul de tuning, planifică să producă Brabus Ultimate E, într-un tiraj limitat, însă doar în cazul în care publicul de la Frankfurt se va arăta interesat de compacta rapidă.

 

NICIUN COMENTARIU