FRANKFURT 2017: Hyundai i30 a primit caroseria Fastback

148

Sud-coreenii de la Hyundai au hotărât să lărgească gama hatchback-urilor produse, cu un nou i30 Fastback. Caroseria nouă cu numele faimos Fastback, coboară lejer linia acoperişului cu 25 cm mai jos.

În comparaţie cu hatchback-ul i30, noul model a adăugat în lungime 115 mm, dar a scăzut din înălţime 30mm. Pe lângă dimensiuni, au suferit modificări grila radiatorului şi bara faţă care a primit un accent de agresivitate. Suspensia este mai joasă cu 5 cm, astfel devenind cu 15% mai rigidă. Pentru a încheia descrierea modificărilor exterioare, ar trebui să menţionăm, că clienţii vor avea alegerea exclusivă de a comanda culoarea automobilului dintr-o paletă special pregătită de nuanţe pentru acest Fastback.

Hyundai i30 Fastback, va fi pus în mişcare de un motor în trei cilindri, cu capacitatea cilindrică de 1.0 litri care deţine 120 CP, sau versiunea de top a motorizării, care este reprezentată de un propulsor aspirat de 1.4 litri volum ce dezvoltă 140 CP. Motorul de bază este cuplat la o cutie mecanică cu şase trepte, iar cel de top ca opţiune permite instalarea unui robot cu dublu amreiaj.

Modelul este dotat cu un sistem modern de multimedia, un display cu diagonala de 8 inch, cameră retrovizoare, sistem de monitorizare a unghiului mort şi un sistem cruise-control capabil, în caz că este nevoie, să încetineze mersul automobilului până la staţionare, iar după asta de sine stătător să pornească la drum.

NICIUN COMENTARIU