FRANKFURT 2017: Vezi noul Duster în mai multe imagini oficiale!

268

Constructorul român de automobile a prezentat oficial la Frankfurt, noul Duster. Modelul vine cu îmbunătăţiri semnificative, cum ar fi designul redesenat şi o mulţime de opţiuni cu care ar trebui să se laude un automobil modern.

Duster-ul împlineşte 7 ani de existenţă, timp în care a reuşit să câştige încrederea cumpărătorilor. După succesul incontestabil a caroseriei precedente, oficialii ne oferă un Duster mai bun, mai puternic şi mai modern.

Noua caroserie este înzestrată cu un sistem de tracţiune integrală îmbunătăţit, pentru o prestaţie mai bună în condiţii de off-road. Pe lângă tracţiunea integrală, clienţii care vor alege motorul diesel dci de 110 CP, o să aibă posibilitatea de a opta pentru cutia cu dublu ambreiaj EDC.

La capitolul tehnologii,vedem opţiuni care până acum nu erau întâlnite în complectaţiile crossoverului. Una şi probabil cea mai interesantă opţiune este sistemul din patru camere care filmează 360 de grade, după aceasta avem monitorizarea unghiului mort, sistem de climatizare automat, airbag-uri de tip cortina, Keyless Entry şi Automatic Headlights Activation.

Nu în ultimul rând merită menţionat şi habitaclul care a primit un redesign complet. Aici întâlnim scaune confortabile din textil, un display mare pentru sistemul infotainment deasupra căruia şi-au găsit loc tocmai 3 prize de aer.

NICIUN COMENTARIU