Imediat după debutul oficial al noului model de BMW Seria 3, la Salonul Auto de la Paris, producătorul a publicat un set de imagini fresh, cu sedanul său surprins în mediul natural. Așadar, pe lângă un update succint cu informații, vă invit să răsfoiți galeria de imagini mai jos.

Cu un design foarte sporty și deosebit, o gamă variată de motoare oferite încă de la lansare și o serie de tehnologii moderne, noul G20 vine să facă concurența în segmentul sedanurilor compacte și mai arzătoare. Bavarezii pun la dispoziția clienților patru motoare pe benzină, dar și alte șase opțiuni diesel, ce dezvoltă între 150 și 256 cai putere. Nu lipsește sistemul de tracțiune integrală, tehnologiile de ultimă oră ca farurile LED oferite standard sau opțional cele cu laser, plafon panoramic, ceasuri de bord digitale, sistem infotainment cu ecran tactil, asistent virtual care se ”trezește” ori de câte ori pronunți ”Hey BMW” și o groază de alte funcții utile ori sisteme de siguranță.

Să le enumărăm și pe acestea? Ok! Pilotul automat cu funcție de frânare, Collision and Pedestrian Warning cu funcție City Braking, Lane Departure Warning, pachetul Driving Assistant cu funcțiile Cross Traffic Alert, Rear Collision Prevention și Lane Change Warning, Head-Up Display sau pachetul Parking Assistant Plus cu funcție Reversing Assistant.

O noutate este pachetul Driving Assistant Professional, care include toate funcțiile de mai sus plus Steering and Lane Control Assistant, astfel că putem vorbi despre capacitatea de rulare într-un mod semi-autonom!

Sedanul german măsoară 4.709 milimetri în lungime (+76mm comparativ cu generația precedentă), 1.827 mm lățime (+ 16 mm) iar ampatamentul ajunge la 2.851 milimetri (+ 41), dar cu toate astea centrul de greutate a coborât cu aproximativ 10 milimetri, distribuția maselor între punți este de 50:50, rigiditatea șasiului a crescut cu aproximativ 25%, iar masa totală a fost redusă cu 55 de kilograme!

La pachet cu motoarele care deja și-au demonstrat dinamica și performanțele, noul Seria 3 va fi un adevărat game killer!

 

 

 

NICIUN COMENTARIU