GENEVA: Alfa Romeo anunță ediții speciale pentru Giulia și Stelvio

79

Cele mai performante mașini din portofoliul italienilor de la Alfa Romeo, modelele Giulia și Stelvio ambele în versiunea Quadrifoglio, vor putea fi oferite acum și în ediții speciale, construite cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Nurburgring Edition este o nouă versiune limitată pentru modelele Stelvio și Giulia, ambele desigur Quadrifoglio și ambele într-un număr de numai 108 exemplare. Sportivele se deosebesc prin nuanaț de caroserie Circuito Grey, cu accente de fibră de carbon pe grila față și oglinzile retrovizoare. Din set fac parte deasemenea jantele negre și frânele din aliaj de carbon și ceramică, iar la interior domină aceeași nuanță de culori gri, cu piele alcantara și inserții din fibră de cabron, iar pe alocuri apar cusuturi constrastante cu fir roșu.

Lista de dotări include sistemul audio Harman Kardon, sistem infotainment accesat cu ajutorul displayului de 8.8 inch pe diagonală, cu suport Android Auto și Apple CarPlay dar și un sistem de navigație.

Sub capotă totul rămâne la fel, același V6 de 2.9 litri, turbo-aspirat, care produce 510 cai putere și 600 Nm de cuplu motor, care propulsează crossoverul italian de la zero la prima sută în 3.8 secunde, în timp ce sedanul face același exercițiu în 3.9 secunde.

 

NICIUN COMENTARIU