Construit pe baza pick-up-ului Nissan Navara și rudă directă cu Renault Alaskan, noul Mercedes-Benz X-Class se pare că a reușit totuși să se detașeze de rudele sale și să îmbrățișeze o personalitate proprie. Iar unde pune mâna și tunerul Gruma, dispare orice urmă de îndoială!

Casa de tuning din Germania și inginerii săi au dat naștere unui produs absolut exclusiv, pe care l-ar îndrăgi chiar și vegetarienii care nu merg la vânătoare. Un X-Class personalizat și adaptat cerințelor celor mai iscusiți vânători. Colantat cu verde mat, nu doar pentru că așa îi șade bine, dar și pentru că nu produce reflecții de lumină de natură să sperie victima, acest X-Class poate fi ultimul accesoriu necesar în dotarea vânătorilor.

Jante unicate, anvelope pentru teren accidentat BFGoodrich, troliuri puternice montate ascuns în bara față și spate, o cușcă în benă pentru cel mai bun prieten al omului, o scară pentru a urca pe platformă, asigurându-ți altfel o vizibilitate mai bună, dar și multe alte accesorii care vor transforma vânatul de munte într-o joacă pentru adulți.

Pentru cei mai alintați dintre ei…

NICIUN COMENTARIU