Constructorul Japonez Honda a publicat o imagine teaser cu viitorul model Jazz, prognozat pentru debut în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Ne oferă și câteva detalii picante.

Honda Jazz, numită și Fit în SUA, va debuta în viitorul foarte apropiat, adică până la sfârșitul lunii octombrie. Producătorul nipon de automobile a declarat pentru presa auto că noua compactă va fi oferită exclusiv cu o singură versiune de motorizare, cea hybrid.

”Performanțe dinamice și un consum de carburant impresionant” îi așteaptă pe viitorii proprietari de Honda Jazz, promit japonezii.

Planurile celor de la Honda implică electrizarea gamei de modele până la 100%, într-o perioadă de maxim 6 ani, până la finele lui 2025. Noul program ”Electric Vision„ va fi readus în atenția jurnaliștilor auto în cadrul unui eveniment care va avea loc în Amsterdam în următoarele câteva zile.

Japonezii s-ar putea concentra mai mult pe piața Europei, așa cum în SUA vânzările acestui model au scăzut dramatic, cu circa 17% doar în luna septembrie, numărând un total de 27.268 de unități comercializate.

NICIUN COMENTARIU