Horaccio Pagani şi-a cumpărat un Porsche 918 Spyder (VIDEO)

25

Celebrul Horacio Pagani, omul care stă în spatele companiei producătoare a unuia dintre cele mai exclusiviste şi mai exotice sportcaruri de pe planetă, Pagani Automobili, şi-a cumpărat recent un hypercar. Şi nu unul oricare ci Porsche 918 Spyder în pachetul stilistic Weissach. 

Italianul a preferat să se aleagă cu unul dintre cele numai 918 exemplare produse de Porsche, în locul unui Ferrari LaFerrari sau McLaren P1. De ce a făcut acest lucru nu ştim, însă cineva pe nume Marchettino a reuşit deja să surprindă omul de afaceri alături de fiul său, testând noua achiziţie.

Videoclipul a fost filmat pe circuitul Modena, Italia, în cadrul unui track day, Ultracar Sports Club, unde Horacio a venit însoţit de fiul său şi un Pagani Zonda S. Aşa cum maşina a ajuns în garajul italianului cu puţin peste o săptămână în urmă, cei doi s-au grăbit să scoată hypercarul la o rundă de teste, iar primul care a urcat la volanul lui 918 Spyder a fost chiar fiul său.

Amintim că maşina din imagini dezvoltă un total de 887 cai putere şi între 917 şi 1.280 Nm de cuplu motor, în dependenţă de treapta selectată, iar producţia modelului a încetat încă în luna iunie a lui 2015.

sursa: wcf.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ