Hot Test: Audi RS3, Honda Civic Type-R, Mercedes-AMG A45 şi BMW M2 Coupe, toate pe circuit!

242

Canalul de youtube al băieţilor de la Cars.co.za, ne-a bucurat mai devreme cu o serie de curse de accelerare pe distanţa de 1/4 mile, într-un versus, dintre Audi RS3, Honda Civic Type-R, Mercedes-AMG A45 şi BMW M2, demonstrându-ne particularităţile şi avantajele fiecărui motor sau tip de tracţiune. Dar, surprizele plăcute nu se termină aici iar astăzi vă prezentăm o confruntare pe circuit!

Bătălia pentru cel mai bun timp obţinut pe circuitul Ciro de Siena, va identifica care este reţeta cea mai optimă pentru un sportcar. Greutatea sa, tipul tracţiunii, pe puntea faţă, spate sau cu tracţiune integrală, dar şi volumul motorului saui felul în care pune acei cai putere pe roţile motrice, sunt factorii ce vor marca destinele acestor maşini.

Nu vă voi spune cine a învins, pentru că este un test efectuat în condiţii aproape egale, iar diferenţele de milisecunde pot fi explicate printr-o reacţie întârziată (factor uman), frâne suprasolicitate, ori anvelope cu aderenţă proastă (sau chiar temperatura acestora). Până la urmă, în sufletele noastre, toţi ştim care campionul invincibil, sub orice formă!

Track Race: BMW M2 vs Mercedes A45 vs Audi RS3 vs Honda Type-R

NICIUN COMENTARIU