Chinezii nu obosesc să impresioneze o lume întreagă cu prototipuri și concepte. De această dată este vorba despre un nou start-up din China, compania Human Horizons, care își propune să intre în segmentul modelelor electrice cu SUV-ul numit HiPhi 1!

La proiectarea acestui vehicul electric, inginerii companiei au pus accent pe un design inedit, care se impune prin mai multe detalii neobișnuite, printre care și modul de deschidere a portierelor, care combină două concepte opuse: suicide și gullwing doors.

Plăcerea vizuală continuă și atunci când privești la interior. Prototipul EV-ului mizează pe o planșă de bord încărcată cu display-uri de dimensiuni generoase, poziționate atât vertical cât și orizontal.

Așa cum deja ne-am obișnuit cu modelele ce urmează să fie lansate în viitorul apropiat, primul proiect al chinezilor de la Human Horizons este echipat cu un sistem de propulsie pur electric. Acesta va oferi în versiunea de top, două motoare electrice care împreună dezvoltă un total de 544 CP!

Totodată, atunci când este echipat cu cea mai mare baterie disponibilă în ofertă, noul HiPhi 1 se laudă cu o accelerare de la 0-100 km/h în doar 3.9 secunde și o autonomie maximă de până la 600 de kilometri.

Nu lipsesc nici tehnologiile moderne capabile să impresioneze orice client. Printre acestea se regăsesc farurile inteligente capabile să proiecteze diferite simboluri, un sistem avansat de rulare autonomă, dar și un sistem de recunoaștere facială și a mirosurilor din salon.

În cazul în care Human Horizons nu se va împiedica de dificultăți, iar planurile vor merge conform graficului stabilit, HiPhi 1 va intra în producția de serie deja peste doi ani, în 2021.

NICIUN COMENTARIU