Dintr-o extremă în alta. Hummer, din la cel mai ”murdar” vehicul are șanse să devină cel mai ecologic. Despre planurile GM de a relansa brandul cu mașini 100% electrice aflați mai multe în cele ce urmează.

General Motors planifică să relanseze brandul Hummer. O va face prezentând o gamă de EV-uri 100% pe baterii, cu o ofertă ce va include exclusiv pick-up-uri și SUV-uri, însă nu mai devreme de anul 2021. Anunțul vine și după ce în urmă cu un an de zile, GM a promis că va renunța la mașinile cu vânzări slabe și se vor concentra mai mult pe vehicule cu propulsie electrică.

Strategia se pare că a început să dea roade, iar conform planului de acțiuni, primile schimbări le vom vedea aplicate în gama de modele Cadillac, cu un SUV nou, la fel electric. În cazul celor de la Cadillac, așteptarea va fi mai scurtă, deadline-ul fiind până la finele lui 2021.

În ce privește Hummer, brand care a fost ”îngropat” în 2010, General Motors are planuri aparte, cu o investiție de circa 3 miliarde de dolari pentru următorii patru ani, în fabrica Detroit-Hamtramck.

NICIUN COMENTARIU