Supercarul ucrainean Himera, a fost fotografiat la o benzinărie din satul Ķekava, Letonia. Maşina care se presupune că va costa circa 700.000 euro, era transportată pe un trailer iar imaginile transmise de un martor au fost postate de publicaţia Delfi.

În vara anului 2017 au apărut primele imagini cu hypercarul Himera Q, proiectat de către inginerii ucraineni. Circulă zvonuri că versiunea de serie va primi patru motoare electrice care împreună vor genera 1000 CP, iar sprintul de la zero la 100 km/h va dura numai 3 secunde!

Co-fondatorul companiei, de sub mâna căreia a ieşit Himera, Agnessa Evseeva, a declarat că asupra acestui proiect lucrează un grup de circa 20 de oameni şi la moment sunt construite două prototipuri care susţin o serie de teste în Spania. Unul dintre aceastea este echipat cu un sistem electric ce foloseşte o baterie din grafen, proiectată de inginerii companiei.

La momentul dat oficialii nu oferă informaţii despre data prezentării hypercarului Himera Q, astfel că acesta mai are de trecut printr-o serie de teste înainte de a începe a fi asamblat.

NICIUN COMENTARIU