Hyundai a anunţat numele diviziei sale de performanţă!

35

Hyundai a expus astăzi noul său model de competiţie pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri. Modelul de competiţie debutează în aceeaşi zi cu anunţul privind înfiinţarea unei divizii de performanţă a mărcii Hyundai.

Divizia de performanţă de la Hyundai se va numi ”N”, de la prima literă a oraşului în care Hyundai îşi are sediul central, Namyang. Primul model care va purta denumirea N este chiar modelul de competiţie, deşi reprezentanţii Hyundai nu au specificat dacă vor aplica particula ”N” în denumirea clasică a modelului, cum a făcut Volkswagen cu Polo R WRC, sau dacă vor aplica soluţia celor de la BMW şi vor pune litera aferentă diviziei sportive în locul literei ”i” din numele fiecărui model din gamă.

hyundai_performance_n_brand

Divizia de performanţă de la Hyundai este creată pentru a obţine volume suplimentare pe toate pieţele pe care activează marca din Coreea de Sud şi pentru a dezvolta imaginea producătorului din Namyang. Ținem să vă aducem la cunoștință că Hyundai a inaugurat în 2013 și un centru de testare la Nurburgring, care va fi implicat puternic atât în dezvoltarea modelelor de volum, cât şi în dezvoltarea modelelor de performanţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ