Hyundai a prezentat RB Concept la Moscova

11

 

Hyundai a prezentat RB Concept la Moscova

Hyundai a prezentat un nou concept la Salonul Auto de la Moscova. Masina se numeşte RB şi prezintă liniile unui sedan de familie de clasă subcompactă. Putem spune ca este „înlocuitorul lui Accent”.

Dacă Hyundai va lansa un asemenea model pe piaţă, cu un design apropiat de cel al conceptului RB, coreenii vor avea unul dintre cele mai atrăgătoare modele din segmentul subcompact. Versiunea de producţie va fi echipată cu motoare Gamma de 1.4 si, respectiv 1.6 litri, şi vor beneficia de injecţie multiport şi distribuţie variabilă continuu. Noua generaţie de motoare Gamma promite un plus de cuplu motor şi putere în comparaţie cu generaţia precedentă, alături de un nivel de top al consumului de carburant şi emisiilor în segmentul mic.
Primele informaţii anunţă 124 CP pentru motoarele de 1.6 litri şi un cuplu motor de 156 Nm. Unitatea de 1.4 litri va furniza 107 CP şi 135 Nm. Aceste valori sunt valabile pentru piaţa din Rusia si, cel mai probabil, vor fi agregate la o cutie de viteze automată cu patru rapoarte, fie alături de o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.
Producerea modelului va incepe în ianuarie 2011 la fabrica Hyundai din Sankt Petersburg.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ