Ediția din acest a Salonului Auto de la Frankfurt este arhiplină de concepte care vin să prezinte planurile de viitor a producătorilor și cum vor arăta modelele ce urmează a fi construite în următorii ani.

Cei de la Hyundai au venit la marea expoziție auto cu prototipul 45, care aduce un omagiu modelului Pony, primul vehicul de serie al constructorului sud-coreean , care a fost debutat pe piață aproape 45 de ani în urmă, în 1975.

Hyundai 45 în primul rând are misiunea de a demonstra publicului larg, limbajul de design care a fost ales de producător și care vizează viitoarele modele Hyundai cu sistem de propulsie full electric.

Reprezentanții companiei declară că au dorit să elimine la maxim liniile complexe, pentru a putea oferi un design minimalist, care ”să combine moștenirea cu viziunea”.

Privind prototipul Hyundai 45, la exterior observăm LED-uri montatea în partea de jos a ușii, care indică nivelul de încărcătură a bateriilor, pentru ca șoferul să poată estima autonomia înainte de a porni la drum.

La interior observăm materiale precum lemn natural, textil și piele, care în ansamblu creează o senzație de confort și o atmosferă liniștită.

În acest moment, Hyundai nu oferă detalii tehnice care ar viza autonomia sau puterea sistemului de propulsie electric a conceptului 45.

NICIUN COMENTARIU