Iată care sunt cele șase categorii principale, după care sunt recunoscuți ”Pietonii Nemuritori” (VIDEO)

521

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Chiar dacă în acest conținut veți găsi și o porție de adevăr la mijloc, vă îndemnăm să nu fiți răutăcioși, să respectați regulamentul circulației rutiere și să acordați prioritate pietonilor.

De la bun început, trebuie să vă spunem că ideea de subiect nu ne aparține nouă. Am împrumutat-o dintr-un video, distribuit în rețeaua de socializare Facebook, în grupul Ask a Driver. Filmulețul, este realizat de un ucrainean, iar noi am încercat să-i dăm o traducere. Îl veți găsi în varianta originală postat și mai jos.

Așadar, iată potrivit autorului, care sunt cei mai periculoși pietoni nemuritori, care sunt categoriile în care se clasifică și cum îi recunoști.

Prima categorie: stăpânul trecerilor de pietoni.
Din această categorie fac parte persoanele care știu că trebuie să li se acorde prioritate și că ”au dreptul”! Prin urmare nu au de ce să mai aștepte, pășesc pe ”zebra lor”, sunt șefii și lor le aparține porțiunea de asfalt decorată în dungi albe.

2. Pietonul extrasens.
Pietonul extransens simte de la distanță intențiile șoferului și este sigur, 100%, că l-ați observat, că veți frâna, că nu aveți viteză mare, că nu se poate întâmpla nimic rău. Mașina este sub controlul deplin al șoferului și nimic nu-i poate distrage atenția!

3. Pietonul cu puteri paranormale.
Telekinezia este un fenomen paranormal care presupune influențarea unor elemente pur fizice (spațiu, timp) fără intervenția unui element fizic. Iată că de aceste puteri supranaturale se folosesc unii pietoni atunci când ridică mâna în sus și simplu te blochează, chiar dacă nu ai reușit să apeși pedala de frână. Impactul acestei forțe este atât de puternic încât mașinile opresc în loc la câțiva centimetri! O mână ridicată în sus și palma îndreptată spre șofer, este principala lor armă și o vor folosi împotriva voastră oricând! Fiți prudenți!

4. Pietonul nerăbdător
În așteptarea semnalului verde al semaforului care permite traversarea intersecției, acești pietoni vor fi primii în linie. Un metru mai în spate de la bordură s-ar putea să îl coste timp prețios la traversarea străzii, deci va opta pentru o distanță de maxim 2 cm de la trecerea de pietoni. Chiar pe margine! Dacă nu îl atinge un troleibuz cu oglinda atunci restul cu atât mai mult nu-i pot face vreun rău! Stă neînfricat și așteaptă să calce primul pe asfalt.

5. Pietonul sportiv
Pentru că este ”puternic și rapid” traversează în fugă orice intersecție. Niciodată nu se împiedică și reușește totu din prima!

6. Pietonul recunoscător
Potrivit autorului, acest ”tip” este cel mai periculos. Manifestându-și mulțumirea față de automobilistul care i-a cedat trecerea, acesta va încerca să traverseze cât mai rapid strada, pentru a nu-l reține, dar se expune astfel riscului să fie târziu observat de ceilalți automobiliști.

«БЕССМЕРТНЫЕ» ПЕШЕХОДЫ.

Опубликовано Олегом Оранским Воскресенье, 2 февраля 2020 г.

NICIUN COMENTARIU