Iată cel mai tare Ford Mustang pe care l-ai văzut vreodată!

122

Ford Mustang este mașina pe care și-ar fi dori-o mulți din noi. Iar dacă aspectul mașinei de serie nu este suficient pentru tine, atelierile de tuning vin să te ajute!

Prima generație al emblematicului Mustang a văzut lumina zilei în 1964. De atunci pînă în prezent au fost lansate 6 generații care au reușit să transforme mașina într-o legendă dar și vis amercian.

Designul actualului Ford Mustang este o evoluţie rafinată a precedentului model iar un ochi neavizat ar putea comenta că e doar un facelift. Mai mult, ultima generație, în premieră este vîndută pe aproape toate pieţele internaţionale unde este prezentă marca Ford.

Cu alte cuvinte, noul Mustang este un muscle-car global, care a ajuns şi în Europa!

Totuși, dacă nu esti mulțumit de aspectul Mustangului tău, atelierele de tuning vin să te ajute. Un exemplu este și mașina din poze care a trecut prin maina tunerilor și a fost încălțată în jante de 30 de inci! Da,da, nu am greșit nimic! Cu aceste anvelope, îți garantăm că vei fi cel mai tare în parcare iar atenția tuturor îți este asigurată. Nu cunoaștem nimic dacă s-a intervenit la motor dar fii sigur, puterea celui de serie este mai mult decît suficientă.

Așa dar, Ford-ul din imagini poate fi pe bune, cel mai cool Mustang pe care l-ai văzut vreodată iar mai jos, ți-am pregătit și un filmuleț din care vei vedea cum arată acesta în traficul urban!

Ford-Mustang-jante-30-Inch-Wheels-5 Ford-Mustang-jante-30-Inch-4 Ford-Mustang-jante-30-Inch-3 Ford-Mustang-jante-30-Inch-2

NICIUN COMENTARIU