Iată cine sunt membrii noii echipe Top Gear 2016!

30

În sfârşit, BBC nu se mai joacă cu noi şi a publicat prima poză cu toată echipa Top Gear din noul sezon 2016. Zvonurile se adeveresc iar în total sunt mai mult decât trei prezentatori, printre care Chris Harris şi Sabine Schmitz, însă fară David Coulthard, fostul pilot de F1. 

Aşadar pe marele ecrane vor apărea Chris Evans, Matt LeBlanc, Chris Harris, Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Rory Reid şi desigur Stig. Nu se ştie cine va fi în rolul acestuia însă cu siguranţă că nu mai este Ben Collins, care a plecat şi el în urma unui scandal cu BBC.

Într-un interview, Chris Harris a mărturisit că anume Top Gear a fost show-ul care i-a sculptat cel mai bine pasiunea pentru automobile şi sportul auto, prin urmare este onorat să facă parte din noua echipă, iar pilotul de F1, Eddie Jordan, s-a arătat încântat la rândul lui de noul job. Cel mai surprins se pare că este jurnalistul Rory Reid, care nu se aştepta să treacă nici măcar de prima etapă de preselecţie, în proba unei monolog audio de 30 de secunde.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ