Iată Cum Ar Putea Arăta Viitorul Audi R4!

59

Zvonurile despre un Audi R4 construit pe o platformă comuna cu Porsche Boxster și Cayman circulă încă din 2010. Mai mult, în cadrul Salonului Auto de la Detroit, germanii au și prezentat un concept care previzualiză viitorul model.

Design-ul mașinii era inspirat din conceptul e-tron însă mai cu seamă, prezenta o caroserie retușată preluată de la bătrînul A5. Mașina trebuia să apară în producția de serie încă în 2013 dar din motive necunoscute, acest lucru nu s-a întîmplat.

Am putea doar să presupunem că de fapt, concept-ul prezentat la Detroit era mai mult o încercare de a testa reacția publicului. Totuși, germanii confirmă apariția unui R4 care ar putea fi lansat pe piață în 2-3 ani. Acesta ar putea fi construit pe o platforma comună cu Porsche Boxster și Cayman dar va păstra trăsăturile caracteristice mașinilor Audi. 

Concept-ul din imagini aparține desinger-ului Rene Garcia și poate fi catalogat ca unul foarte apropiat de o mașina de serie. Rene a folosit elementele caracteristice noilor modele Audi, mai cu seama preluate de la noul Audi A4.  Acesta a și desenat o versiune S și una RS.  Pentru moment, nu cunoaștem nimic despre planurile germanilor dar și motorizările care vor fi disponibile pe viitorul R4 însă, concept-ul prezentat în 2010 dispunea de 2 propulsoare electrice ce livrau 204 CP.

Mașina putea oferi un sprint de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde și oferea o autonomie de peste 300 km.  Rămîne doar de așteptat cîțiva ani pentru a vedea dacă zvonurile despre un viitor R4 se vor confirma sau nu. 

Audi-R4-Concept-6 Audi-R4-Concept-7 Audi-R4-Concept-8 Audi-R4-Concept-5 Audi-R4-Concept-2 Audi-R4-Concept-4

NICIUN COMENTARIU