Iată cum arăta noua Niva!

50
Chevy Niva 2

Noul Chevy Niva este tot ma aproape de conveier deși anterior, producătorul a declarat că proiectul va fi suspendat.

Primele imagini cu noua generație Chevy Niva au apărut pe site-ul oficial al Institutului Industriei al Federației Ruse. Actele privind patentarea produsului au fost depuse acum un an, la 26 august 2014 și se pare că pe atunci, nimeni nu bănuia că peste 6 luni, GM își va limita activitatea în Federația Rusă iar proiectul Chevy Niva 2 va fi înghețat.

 

Din imagini putem observa că exteriorul noii Niva este foarte aproape de conceptul prezentat acum un an în cadrul Salonului Auto de la Moscova. Mașina se poate lăuda cu blocuri optice atrăgătoare iar partea frontală seamănă mult cu ale celorlalte modele din gamă. Mai mult, spre deosebire de generația precedentă, Niva 2 se poate lăuda cu un aspect foarte atrător și modern.

 

Chevy Niva 2

 

Totuși, se zvonește că AvtoVaz poartă negocieri pentru o eventuală relansarea a proiectului iar problema ține mai mult de motorizări. Inițial, propulsorul trebuia să fie unul de producție Peugeot-Citroen. Din cauza prețului mare, producătorul s-a dezis de el și acum este în căutarea unei noi motorizări.

 

De menționat faptul că pînă în prezent, serviciul de presă „GM-Avtovaz” continuă să declare că proiectul este înghețat iar dacă i se va da undă verde, noul Chevy Niva va apărea pe piață abia în 2018.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ