Ştim deja obsesia arabilor pentru maşini luxoase şi opulente. Cunoaştem şi acest showroom unde au fost văzute nu o singură bavareză extravagantă şi „ca la nimeni”. Iată că Dubai-ul loveşte din nou.

Roşie, albastră, verde şi acum galbenă. Şi nu un galben oarecare ci Austin Yellow, nuanţa de vopsea cu care a debutat BMW M4. Aceeaşi nuanţă a fost aplicată pe acest BMW Seria 7 în versiunea de top M760Li xDrive. Limuzina a pierdut astfel orice urmă de conservatism şi modestie şi se poate lăuda acum cu o ţinută mai mult decât stridentă.

Clientul care a comandat maşina nu s-a limitat însă doar la vopsea ci a optat şi pentru un bodykit micuţ marca 3D Design, accente de aluminiu satinat în loc de crom, spoiler Alpina pe spate şi jante de 21 de inch finisate în Liquid Black.

Cocktail-ul de culori este completat de interiorul crem şi inserţii din lemn, care intră într-un constrast absolut cu exteriorul sporty. Bine că îl ajută şi motorul să îşi apere opulenţa, şeptarul fiind dotat cu un V12 de 6.6 litri, ce dezvoltă 610 cai putere şi catapultează limuzina de la zero la 96 kmh în 3.7 secunde.

NICIUN COMENTARIU