Iată cum sună motorul la Galpin Fisker Rocket Mustang!

60

Rocket Mustang poate fi considerat drept muscle-car-ul american suprem. Acesta vine echipat cu un motor de 5 l volum care livrează 725 CP.

 Pentru prima dată, coupeul Rocket a fost prezentat publicului în vara anului 2015 pentru ca mai tîrziu, să fie oferit ca un model de serie al cărui preț începe de la 109 000 USD. Exteriorul maşinii a fost construit de un fost designer de la Aston Martin şi fondatorul companiei Fisker, Henrik Fisker.

Caroseria fastback, inspirată de modelul original, propulsorul V8 servit în compania unei transmisii manuale și suspensia independentă ce însoțeste în premieră puntea spate, toate aceste detalii au transformat noul Mustang într-o ofertă de nerefuzat. Cei 725 Cp sunt rezultati în urma tratării propulsorului V8 de cinci litri cu sistem de supraalimentare pe bază de compresor mecanic iar, pentru a face față puterii crescute, constructorul a dotat automobilul cu o suspensie reglabilă, frâne marca Brembo şi jante de 21 de inci confecţionate de firma ADV.1.

Astfel, Rocket Mustang devine unul dintre cele mai radicale Mustang-uri fiind o aparitie imposibil de trecut cu vederea. Pachetul exterior se încheie într-un final cu jantele pe 21 inch și anvelope Pirelli P-Zero Tires, însă schimbările continuă la nivel de interior.

Galpin-Rocket-Mustang-41 Galpin-Rocket-Mustang-6 Galpin-Rocket-Mustang-5 Galpin-Rocket-Mustang-3

Iar ca să punem punct discuției,  îți propunem să privești acest filmuleț din care vei auzi cum sună pe viu motorul de 5 l volum și 725 CP.

NICIUN COMENTARIU