Iată cum va arăta noul SUV Lexus LX 570 2016!

43

După ce anterior, AutoExpertMD a publicat un articol cu imaginea spion a modelului Toyota Land Cruiser 2016, iată că acum, a venit rândul omologului său, Lexus LX 570 să se prezinte într-o nouă ipostază. 

SUV-ul de lux al japonezilor a fost deconspirat într-o revistă de specialitate Best Car, iar ulterior, poza cu acesta a ajuns şi pe paginile de internet. Lexus a prezentat modelul LX în 2007 iar ulterior, cinci ani mai târziu, în 2012 a debutat şi versiunea de facelift a acestuia. Iată că după încă trei ani de producţie, niponii introduc o nouă versiune care, la rândul ei, pare a fi mai degrabă un facelift decât un model absolut nou.

Faptul că maşina a suferit modificări la nivel de look, ne confirmă ipoteza de mai sus. Cei de la Lexus nu s-au ostenit să lanseze un model absolut nou, având în vedere că actuala generaţie încă se vinde destul de bine, motiv pentru care au preferat să se limiteze la puţin „fard şi cosmetică”.

Aşadar, Lexus LX 570 vine cu o nouă grila frontală masivă şi impozantă, blocuri optice redesenate şi dotate cu lumini de zi, dar şi o nouă bară faţă cu proiectoare anticeaţă încorporate. Este lesne de presupus că şi posteriorul maşinii a suferit careva modificări, însă din păcate, acestea nu sunt reflectate în imagini.

Oricum, până la prezentarea oficială a „noului” model, au mai rămas zile numărate, mai exact, ne rămâne să aşteptăm luna August pentru a vedea capodopera japonezilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ