Iată de ce, să parchezi maşina într-un parc poate fi o idee proastă!

45

Imaginea cu acest Renault Captur, rămas fără roţi a devenit extrem de populară pe reţeaua de socializare Facebook, iar despre ideea „genială” a şoferului acestei maşini, da a o lăsa în parc peste noapte, s-a vorbit în mai multe feluri. În timp ce unii comentatori, s-au arătat chiar bucuroşi de pedeapsa administrată automobilistului, o altă parte a populaţiei, susţine că acest act de vandalism ar trebui pedepsit neapărat.

Sincer să fiu, ambele tabere au împărţit opinii şi motive plauzibile. Prima, proprietarul maşinii trebuia sancţionat, doar că amenda pentru bun simţ încă nu a fost introdusă în regulamentul circulaţiei rutiere, iar cea pentru parcarea neregulamentară este prea mică pentru a-i fi de învăţătură moldoveanului. Şi a doua, furtul de roţi este şi trebuie pedepsit cu legea. Acum răufăcătorii riscă amendă sau/şi pedeapsa cu privaţiune de libertate.

Să sperăm la un final cu Happy End, hoţii vor fi prinşi, şoferul sanţionat, iar restul şoferi, la fel de prost manieraţi, se vor gândi de două ori atunci când intră cu maşina într-un parc!

NICIUN COMENTARIU