Iată o ofertă bună pentru Volkswagen Touareg V10 TDI care are peste 700.000 de kilometri parcurşi. Arată mai bine ca unele maşini „noi” de prin ţară

1248

Ascunde un motor imens, de 313 cai putere şi un volum motor pe măsură, cu care acest Volkswagen Touareg a parcurs peste 700.000 de kilometri. Acum SUV-ul german este de vânzare pentru un preţ de ocazie.

Nu ştim câţi s-ar aventura să cumpere un astfel de vehicul de teren, cu asemenea parcurs şi un motor de 5.0 litri, cu două turbine, reparaţia căruia ar costa o groază de bani. Piesele noi costă bani grei, iar la dezmembrări nu prea ai şanse să găseşti unul dezmembrat. Iar dacă un astfel de om curajos se va găsi, acesta se va putea bucura de un SUV vechi de aproximativ 12 de ani şi care sprintează de la zero la prima sută în…7.5 secunde.

Pe lângă motorul deosebit acesta, va primi şi o listă de dotări, drept bonus putem spune, cum ar fi suspensia reglabilă pe perne, faruri xenon, interiorul din piele, climatizare automată şi multe altele.

Toate alături de cifra de 734.621 de kilometri care vă va atrage atenţia de fiecare dată când urcaţi la volan. Cât pe ce să uit, preţul de achiziţie este de 7.800 de euro. Aşa, de curiozitate, am zis să vedem cât ar putea costa vama la acest automobil. Ei bine, dacă se încadra în limita de „vârstă”, vămuirea unui Touareg cu un V10 de 5.0 litri, ar fi costat peste 17.000 de euro.

NICIUN COMENTARIU