Am scăpta de iarnă şi de ninsori şi este timpul să ne bucurăm de zile însorite şi multă adrenalină. Pentru împătimiţii de automobile, iată trei evenimente auto la care să mergi în luna Mai.

Sportul cel mai recomandat conducătorilor auto care doresc să îşi pună la încercare abilităţile în şofat, autoslalom-ul îşi anunţă începutul de sezon. Prima etapă a Campionatului Național de Autoslalom 2017 va avea loc în data de 13 mai, începând cu orele 11, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pe pagina de Facebook dedicată evenimentului, găseşti mai multe informaţii şi detalii.

Sponsor general compania Lukoil Moldova, partener media Sporter.md. Etapa este organizată de BMW Club Moldova sub egida Federatiei de Automobilism din Republica Moldova și a Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.

Drag Day 2017. Deşi în Moldova este organizat anual şi Campionatul de Drag Racing, la moment nu a fost făcut deocamdată public, calendarul competiţiilor. Acest lucru ar trebui să se întâmple foarte curând, însă până atunci, la Tiraspol va vea loc, un eveniment similar, care se desfăşoară într-o singură etapă şi doar o singură zi. Cea de-a 9-a ediţie Drag Day, va avea loc în data de 20 Mai, pe aerodromul din oraşul Tiraspol, în stânga Nistrului.

BMW & Coffe Meet, este un alt eveniment dedicat fanilor auto, dar care este consacrat unei singure mărci de automobile, BMW. Organizatorii şi-au propus să scoată în evidenţă unele dintre cele mai drăguţe maşini ale producătorului bavarez iar pe proprietarii acestora să îi aducă faţă în faţă, la o discuţie despre maşini şi cafea. Data desfăşurării 27 mai, locaţie Zity Mall, organizator A.O. BMW Power Club Moldova, partener Zity Mall. Pagina evenimentului o vedeţi AICI.

 

NICIUN COMENTARIU