Imagini cu noul BMW M2 CS au fost publicate pe internet cu câteva zile înainte de debut!

67

Vă invităm să faceți cunoștință cu noul BMW M2 CS, modelul de înaltă performanță a bavarezilor, imaginile căruia au fost publicate deja pe internet înainte de debutul său oficial programat în cadrul Salonului Auto de la Los Angele!

Din seria de imagini putem observa că noul M2 CS primește mai multe elemente de caroserie confecționate din fibră de carbon, printre care capota, plafonul, aripile posterioare, un splitter al barei din față, difuzorul spate și carcasele oglinzilor laterale.

La capitolul interior, menționăm scaunele sport îmbrăcate în piele și o serie de elemente din Alcantara.

Noul M2 CS este echipat cu un benzinar de 3.0 litri volum, care pune la dispoziție un total de 450 CP și 550 Nm. Acest lucru înseamnă cu 40 CP mai mult decât versiunea M2 Competition. Puterea este gestionată de o transmisie manuală cu șase trepte, sau o cutie automată cu șapte rapoarte.

În aceste condiții, noul BMW M2 CS, este capabil de o accelerație de la 0-96 km/h în doar 4 secunde, pentru modelele echipate cu cutie manuală, sau 3.8 secunde în cazul celor care folosesc o transmisie automată.

În echiparea standard, M2 CS este echipat cu o suspensie adaptivă și sistemul de evacuare M Performance.

Potrivit informațiilor apărute anterior, viitorul BMW M2 CS va fi asamblată în număr de doar 2.200 de unități, producția urmând să înceapă în prima parte a anului 2020.

NICIUN COMENTARIU