IMAGINI SPION: Mercedes-Benz S-Class a primit un facelift discret! (VIDEO)

39

Actuala generaţie a lui Mercedes-Benz S-Class a suferit primul facelift. Astfel că acum, limuzina din Stuttgart este pregătită să facă faţă celui mai nou rival al său BMW Seria 7 în caroseria G11/G12. Germanii nu au anunţat lista de îmbunătăţiri însă aceasta va fi cunoscută foarte curând aşa cum noul model a fost surprins deja în teste, complet necamuflat!

Din ce se poate observa, principalele schimbări se evidenţiază la nivelul părţii frontale, în timp ce posteriorul a rămas deocamdată intact. Aici, remarcabile se fac noile blocuri optice cu lumini de zi LED şi…atât! Nici măcar bara faţă nu a fost restilizată. Cel mai probabil că acesta este doar un prototip care este încă departe de versiunea finală a lui S-Class facelift.

În lipsa imaginilor nu vă putem confirma dacă interiorul maşinii a suferit careva schimbări însă din unele surse am aflat că cel puţin sistemul de infotainment urmează a fi îmbunătăţit. Deasemenea sunt preconizate noi tipuri de tapiţerie şi trimuri decorative mai bogate.

Nu se cunoaşte nici data lansării noului model însă nu vă aşteptaţi ca acest lucru să se întâmple prea devreme.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ