IMPRESIONANT! Noua Lada 4×4 a fost echipată cu UN airbag!

395
Lada 4X4 Bronto

Producția selectivă a noului model Lada 4×4 facelift, când doar 6 unități pe zi părăseau banda rulantă, a luat sfârșit. Acum, AvtoVAZ produce doar versiuni noi ale modelului și declară că asamblează zilnic, câte 165 de exemplare.

Modelul actualizat se diferă prin lumini anticeață instalate în bara frontală, o antenă radio, o consolă centrală redesenată și scaune noi doin față. În plus, SUV-ul rusesc a primit chedere îmbunătățite ale portierelor, două tetiere pentru pasagerii de pe bancheta din spate și un plafon turnat în loc de cel tensionat.

La fel, reprezentanții constructorului declară că noua Lada 4×4 FL primește două dotări absolut noi. Este vorba despre oglinzile retrovizoare laterale care acum pot fi acționate electric și UN airbag!

Da, ați citit corect, Lada 4×4 care până acum nu se putea lăuda cu prezența pernelor de aer, a primit un singur airbag, instalat lateral în scaunul șoferului. Airbag-urile frontale, în continuare nu se regăsesc pe modelul rusesc!

Potrivit unor zvonuri, anul viitor SUV-ul va primi un nou volan, în care va fi montat airbag-ul frontal al șoferului. Informații despre un astfel de ”lux” pentru pasagerul din față, în acest moment încă nu există.

NICIUN COMENTARIU