În 12 ore – 120 de șoferi au fost sancționați de INSP! 65 dintre care prinși la radar pe bd Ștefan Cel Mare

10051

Rezultatele acțiunii ”10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier” deja sunt vizibile și, în mare grabă, relatate cetățenilor. Încălcări sunt multe și multe dintre acestea sunt grave.

Peste 120 de șoferi sancționați de la inițierea acțiunii INSP al IGP: ,,10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier”, relatează autoritățile pe pagina sa de Facebook.

Doar în 12 ore, de către ofițerii Direcției de patrulare Centru au fost depistați la volanul mașinii 40 de șoferi suspecți în stare de ebrietate, dintre care 18 în stare de ebrietatea avansată, 14 șoferi în stare de ebrietate minimă, 5 conducători au refuzat testarea alcoolscopică, iar 3 se aflau în stare de ebrietate narcologică.

Numai în această noapte, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistați în trafic și documentați pentru depășirea limitei de viteză.

Alții 19 șoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor (defecțiuni tehnice în sistemul de frînare sau în mecanismul de direcţie), conducerea unei mașini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare și pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

O parte din voi, veți respira ușurați, în sfârșit sunt trași la răspundere cei vinovați. Însă dacă în 12 ore, au fost împărțite atâtea amenzi, oare nu înseamnă asta că până acum s-a lucrat prost de tot, ori nu s-a lucrat deloc?

NICIUN COMENTARIU