În așteptarea noului Qashqai! Iată cum ar putea arăta viitorul SUV japonez

513

Nissan Qashqai este modelul care pe parcursul mai multor ani a înregistrat vânzări în creștere pentru constructorul nipon. Aici nu vorbim doar de piețile din Europa, dar și despre piața din Republica Moldova, unde Qashqai se poziționează printre SUV-urile îndrăgite de moldoveni, pe lângă Renault Kadjar și Kia Sportage.

Astfel, obiectivul companiei japoneze este de a dezvolta o nouă generație Qashqai, care ar continua povestea de succes a predecesorilor săi.

Jurnaliștii publicației Motor1.com au încercat să deseneze o imagine render, în care să prezinte cum după părerea lor ar arăta viitorul Qashqai. Aceștia s-au inspirat de la conceptul IMQ, care cel mai probabil va servi drept prototip al modelului de serie. De asemenea, designerii au apelat și la fotografiile spion disponibile în acest moment, unde modelul este surprins în timpul testelor.

Se presupune că, noua generație Qashqai va păstra dimensiunile actuale, însă designul va suferi schimbări. Viitorul SUV va prelua noul limbaj de design al companiei, care îl putem analiza în prezent în cazul noului Nissan Juke. Așadar, trebuie să ne așteptăm la o nouă grilă a radiatorului, faruri înguste și o siluetă cu linii elegante.

Interiorul rămâne deocamdata un mister, însă lucrurile se vor schimba în curând, odată cu prezentarea lui X-Trail, care va folosi un design al interiorului apropiat de cel pe care îl așteptăm la Qashqai.

În ceea ce privește gama de motorizări, un lucru putem spune sigur, Qashqai nu va primi o variantă pur electrică! Asta din motiv că Nissan deja a pregătit un model 100% electric, numit Ariya, destinat în special clienților ce caută un vehicul pur ecologic. Totodată, nu putem exclude o versiune plug-in hybrid, care ar folosi sistemul de propulsie indentic cu cel de pe Mitsubishi Outlander PHEV.

NICIUN COMENTARIU