În premieră, Toyota RAV4 va fi oferită clienților și într-o versiune plug-in hybrid!

193

Noua Toyota RAV4 a fost prezentată în primăvara anului 2018, iar după câteva luni după debut, constructorul nipon a scos versiunea diesel din ofertă.

Acum, SUV-ul japonez urmează să primească în premieră o versiune plug-in hybrid. Toyota încă nu oferă imagini cu noul model PHEV, dar menționează că acesta va primi careva modificări estetice minore la partea frontală, în special la nivelul blocurilor optice și la finisajele grilei radiatorului.

Totodată, această versiune va fi însă ușor de identificat, deoarece va fi disponibilă într-o nuanță nouă de caroserie, numită Supersonic Red.

Constructorul nipon nu oferă detalii nici despre specificațiile tehnice ale sistemul plug-in hybrid sau autonomia în regim electric, însă menționează că RAV4 PHEV va deveni cel mai puternic RAV4 din istorie!

În prezent, cea mai potentă versiune RAV4 este reprezentat de RAV4 Hybrid, care este echipat cu un benzinar Dynamic Force în 4 cilindri de 2.5 litri volum și 222 de cai putere, ce este capabil de o accelerație de la 0-100 km/h într-un timp de numai 8.1 secunde.

Detaliile amănunțite care vizează noua variantă a modelului RAV4 vor fi făcute publice la prezentarea oficială programată în data de 20 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

NICIUN COMENTARIU