În primăvara anului 2017, germanii de la Opel au lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, crossover-ul Crossland X. Acesta era disponibil până nu demult doar cu propulsoare pe benzină şi motorină, mai nou însă compania propune şi o versiune cu instalaţie de GPL, care după spusele oficialilor oferă automobilului un parcurs de până la 1300 km cu un singur plin.

Varianta SUV-ului care rulează pe gaz natural, este echipată cu un motor pe benzină de 1.2 litri volum, care dezvoltă 81 cai putere, iar rezervorul de gaz este ascuns în locul roţii de rezervă. Opel Crossland X în versiunea respectivă de motorizare, va avea un preţ destul de democrat pentru piaţa germană, unde se va cere de la 21.200 euro pentru complectaţia Edition sau de la 22.400 euro pentru varianta Innovation.

Indiferent de complectaţia aleasă, cumpărătorii vor primi un crossover modern, echipat cu blocuri optice LED, jante din aliaj şi la alegere sistemul de pilot automat sau cel de recunoaştere a indicatoarelor rutiere.

SUV-ul din Russelsheim este oferit exclusiv doar cu tracţiune faţă şi este construit pe aceeaşi platformă cu francezii Citroen C3 Aircross şi Peugeot 2008. Din păcate nici unul din aceştia, nu oferă nici măcar opţional tracţiunea integrală.

NICIUN COMENTARIU