În stare de ebrietate și cu un nivel de alcoolemie de patru ori mai mare decât permite legea. Astfel a fost găsit șoferul unui taxi din capitală, de către Batalionul Patrulare și Reacționare Operativă din Chișinău.

Totul s-a întâmplat vineri noaptea, în sectorul Râşcani al Capitalei, scrie canal3.md. Ofiţerii BPRO au observat un automobil ce era parcat mai puțin ”ca lumea” în curtea unui bloc de locuit. Apropiindu-se şi luându-l la întrebări pe şofer, oamenii legii au simţit un miros puternic de alcool.

Astfel, a fost solicitat un echipaj al Inspectoratului Naţional de Patrulare pentru a cerceta cazul. Conducătorul auto a fost coborât din maşină şi condus la Dispensarul Republican de Narcologie. Supus testului Drager, acesta a arătat o concentraţie de 0.63 de promile de alcool pur în aerul expirat, aproape de 4 ori mai mult, decât norma admisă de lege.

În faţa camerei de filmat, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a negat că ar fi consumat băuturi alcoolice. Mai mult, acesta a susţinut că nu a transportat în acea seară pasageri, întrucât era în afara orelor de muncă.

Pentru cele întâmplate, şoferul aghezmuit se va alege cu o amendă usturătoare. Iar, automobilul reţinut a fost plasat la parcarea specială a poliţiei.

Reportajul și filmarea video le puteți vedea accesând acest link.

NICIUN COMENTARIU