INCREDIBIL! Vezi cum acţionează poliţiştii din SUA în caz de nesupunere! (VIDEO)

21

În SUA, poliţiştii nu prea au chef de glume cu şoferii care nu se supun ordinelor acestora. O dovedeşte chiar şi acest videoclip, devenit viral în scurt timp, în care un poliţist în încercarea de a opri vehiculul somat, deschide focul în direcţia şoferului! 

Ofiţerul de poliţie James Matthew Stacy i-a ieşit în cale fugarului şi a poziţionat automobilul chiar în mijlocul drumului în speranţa că îi va bloca trecerea infractorului. Din nefericire, poliţistul nu a reuşit să instaleze dispozitivele de deflaţie a anvelopelor, iar prin urmare nu i-a rămas altceva de făcut decât să deschidă focul!

La volanul vehicului de teren de model Infiniti QX80, se afla o femeie şi potrivit autorităţilor aceasta conducea sub influenţa drogurilor! Mai mult de atât, SUV-ul era furat, iar după cum o demonstrează imaginile video de mai jos, şoferiţa nu intenţiona să oprească şi a tamponat violent maşina de patrulă!

Din fericire, poliţistul a rămas în viaţă şi chiar a continuat urmărirea suspectei. Femeia a fost reţinută şi urmează să răspundă în faţa justiţiei fiind acuzată de conducere în sub influenţa drogurilor, tentativă de omor, agresiune , opunere de rezistenţă la arest şi posesia unui vehicul furat.

sursa: carscoops.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ