Nu a fost nevoie de foarte mult timp pentru ca poliţia să se autosesizeze în cazul şoferului bătăuş, care a ajuns rapid popular pe reţelele de socializare, graţie unei postări video. Filmarea, postată şi pe pagina de AutoExpert, a colectat o sumedenie de reacţii, unele negative, însă şi mai multe amuzante. Lăsând umorul la o parte, fapta individului este pasibilă de o pedeapsă foarte aspră!

Aflaţi că Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat cu privire la acest caz şi a decis să ia atitudine. Despre acest lucru se vorbeşte şi într-o postare pe pagina de Facebook a IGP. Polițiștii de patrulare au reacționat operativ și au identificat atât automobilul, cât și conducătorul auto care apare în secvența video.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 23 de ani, din raionul Strășeni, acțiunile căruia cad sub incidența art. 287 alin. 1 Cod Penal al RM. Individul riscă amendă de până la 14 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani. Ulterior se vor stabili toate circumstanțele și va fi luată o decizie legală.

Nu în ultimul rând, INP a ţinută s precizeze că nu admite astfel de comportament din partea cetățenilor în trafic și revine cu rugămintea ca asemenea cazuri să fie raportate neapărat organelor de poliţie.

NICIUN COMENTARIU