INEDIT: În SUA, maşinile abandonate la aeroportul din Boston pot fi cumpărate la licitaţie!

49

Consiliul de administrare a aeroportului Logan din oraşul Boston, au decis că a venit timpul să organizeze o nouă licitaţie cu maşini abandonate. Acestea au fost „colectate” vreme de şase ani de zile, iar flota de vehicule numără 95 de exemplare, pornind de la un Isuzu Trooper din 1993 şi terminând cu un BMW Seria 3 din 2009. 

Dacă eşti în căutarea unui automobil „păstrat în garaj”, poate ar fi cazul să arunci un ochi în parcarea privată a aeroportului din Boston, SUA. Aici, potrivit surselor mass-media de peste ocean, anual sunt abandonate câte 15 maşini. Din motive necunoscute de autorităţile locale, proprietarii acestor automobile, aleg să nu se mai întoarcă după ele, aşa cum au acumulat taxe de parcare în sumă mult prea mare pentru a-şi mai recupera vehiculul.

Managerul responsabil de vânzarea maşinilor abandonate, Sal Amico, a declarat într-un interview că nu cunoaşte motivul pentru care aceste automobile ajung să zacă ani întregi în parcarea aeroportului Logan. Tot ce fac ei, este să se asigure că acestea nu au fost furate, pentru ca ulterior să poată fi vândute. Ce-i drept, maşinile se vând fără…chei! Da Da! Viitorii clienţi nu au cum să ia maşina din prima zi de acolo, aşa cum ne vor primi cheia, însă, cu ajutorul unui certificat de proprietate, îşi pot confecţiona un duplicat la dealerul oficial din zonă.

Administratorii aeroportului care vor organiza licitația spun că au încercat în repetate rânduri să contacteze proprietarii de drept ai acestora, dar tentativele lor au rămas fără răspuns. Astfel că lor nu le rămâne decât să spele vehiculele la exterior înainte de organizarea licitației, iar mai departe de atât, sarcinile cad în mâna noilor proprietari.

Poate ar fi cazul ca şi la noi în ţară, în special în capitală, să se ia atitudine cu maşinile parcate neregulamentar pe străzi!

sursa: automarket.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ