Producătorul nipon de automobile Infiniti, a publicat recent primele imagini cu conceptul Q Inspiration, debutul mondial al căruia este planificat pentru mijlocul lunii ianuarie a anului 2018 la Salonul Auto de la Detroit.

Conceptul care urmează a fi prezentat, ne va da de înţeles care va fi designul folosit pentru modelele din viitor. Acesta este primul prototip Infiniti proiectat de noul şef designer al companiei Karim Habib, care ceva timp mai devreme a ocupat acelaşi post în compania BMW.

Potrivit declaraţiilor lui Habib, noile modele care vor fi proiectate în viitorul apropiat vor primi nişte accente ale caroseriei mai muşchioase şi echilibrate, unde vor predomina liniile netede.

La moment compania nu oferă careva detalii despre conceptul Q Infiniti. Se presupune doar, că acesta ar putea reprezenta modelul nou full electric despre care japonezii au anunţat în luna septembrie a anului 2017. Vehiculul urmează a fi construit pe o arhitectură nouă, fără să aibă careva tangenţe cu unul din cele mai populare EV-uri din lume Nissan Leaf.

NICIUN COMENTARIU