Infiniti Juke? – la Salonul de la Beijing vom vedea un model excepțional

13

Vestea că Infiniti a pregătit un model bazat pe Nissan Juke a venit în cadrul unei prezentări a mărcii premium, unde erau anunţate noutăţile pregătite pentru Salonul Auto de la Beijing. Marca premium din Japonia va expune la respectivul salon un crossover care prezintă silueta lui Nissan Juke, care a fost şi confirmat pentru lansare în decursul anului curent. Alături de acest crossover, japonezii vor expune şi facelift-ul lui QX80.

Lansările noilor modele ale mărcii Infiniti în China au rolul de a creşte vânzările constructorului premium din Japonia pe cea mai mare piaţă auto din lume, aflată într-o continuă creştere. Vânzările Infiniti în China au crescut cu 50% în 2013 faţă de anul precedent, iar primul sfert al anului curent a fost şi mai impresionant, având o creştere de 153% faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Infiniti ar putea să vândă respectivul crossover mic doar pe piaţa din China, decizia fiind legată de faptul că producţia crossoverului va fi realizată în uzina Nissan din Xiangyang, China, pentru a evita taxele suplimentare aduse modelelor de import.

juke Infi

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ