Inspectoratul Național de Patrulare, publică sinteza de weekend și anunță că pe parcursul acestor două zile a documentat peste 1.000 de șoferi din întreaga țară!

În contextul evenimentelor petrecute în acest weekend pe întreg teritoriul țării, inspectorii de patrulare au desfășurat un șir de acțiuni întru prevenirea încălcărilor de ordine publică și a acidentelor rutiere.

Astfel, în doar două zile sau înregistrat 1.300 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere, dintre care peste 700 de șoferi au încălcat limita de viteză admisă.

Alții 27 de conducători au fost documentați și înlăturați de la volanul mașinii fiind depistați în stare de ebrietate, iar 23 șofau fără permise de conducere.

Totodată, 9 cetățeni au fost documentați pentru tulburarea liniștii și ordinei publice. Ofițerii INP au intervenit la peste 200 de solicitări din partea cetățenilor.
În pofida acțiunilor întreprinse de inspectori de patrulare din cauza neglijenții șoferilor, s-au produs 10 accidente rutiere sodate cu 16 persoane traumatizate și o persoană decedată.

NICIUN COMENTARIU