Se pare că Inspectoratul Național de Patrulare nu își dorește foarte mult să o identifice pe așa-zisa Letty, șoferița care a îndrăznit să treacă cu o viteză de peste 200 km/h, pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, chiar prin fața MAI-ului!

Tânăra, pe nume Anneta (Facebook, nu vrem să dăm nume complet, sunt instituții împuternicite să facă acest lucru) nici măcar nu ascunde fapta, ba chiar se amuză pe seama autorităților, întrebându-i dacă nu vor chiar și adresa să le-o spună. Ei bine, nu trebuie să caute foarte departe pentru că în luna ianuarie, șoferița a suferit un accident cu mașina sa un Hyundai Tucson. Informația ne-a fost confirmată de surse demne de încredere.

Cu toate astea, ultimul ei mesaj pe instagram se arată extrem de încrezută în forțele proprii și afirmă că poate controla o mașină.

Știrea o vedeți accesând acest link. Urma ca polițiștii să stabilească vinovăția șoferului iar în acest caz, tânăra ar fi primit 6 puncte de penalizare. Iată un fragment din acea știre ”Potrivit conducătorului auto, în vârstă de 30 de ani, aflat la volanul Volkswagen-ului, acesta se deplasa din direcţia Gării de Nord şi a observat cum automobilul Hyundai a pierdut controlul volanului, însă nu a mai putut evita impactul. „Domnişoara mergea cu viteză excesivă şi a ieşit pe contrasens”.!

Nu seamănă asta a control!

Va fi mai greu pentru polițiști să stabilească cu certitudine dacă acum a fost ea la volan și să facă dovada acestui lucru, însă chiar și așa, domnișoara nu riscă decât o amendă de 1500 de lei, care plătită în 72 de ore ar fi cam 750 de lei.

Așa cum amenda este un fleac, prețioase sunt doar punctele de penalizare, care ar ajuta-o să scape de permisul de conducere și astfel nu și-ar mai permite să zboare pe cel mai aglomerat bulevard din capitală cu atâtea intersecții și treceri de pietoni.

Ironia sorții, mașina care o conducea și despre care nu încape nici un dubiu, este un M4 cu numerele de înmatriculare CDR 1 ce aparține unei persoane (din nou, nu dăm nume), care la rândul lui a fost implicat într-un accident cu un BMW Seria 3 roșu (31.12.2016, vedeți pozele mai jos). Și atunci martorii susțineau că tânărul conducea cu viteză excesivă.

Această postare are rolul de a-i aminti șoferiței că la 200 km/h îngerii păzitori nu mai zboară alături, iar astfel poate și părinții îi vor aminti acest lucru. Inspectoratul Național de Patrulare, acum mingea este pe terenul vostru iar cei ce au încredere în forțele de ordine așteaptă să vadă și acțiuni nu doar declarații pe facebook.

NICIUN COMENTARIU