INP și cluburile auto din Moldova, vor colabora pentru a veghea asupra siguranței în trafic

113

Inspectoratul Național de Patrulare a semnat un acord de colaborare cu structura sportivă off –road, care include cluburile „Garage 4×4”, „Terra Valahia”, „Pick up 4×4” și „Jeep Travel”. Membrii acestora s-au alăturat ofițerilor de patrulare pentru a spori gradul de siguranță în societate și în trafic.

Împreună autoritățile și membrii cluburilor vor organiza activități de informare și sensibilizare a conducătorilor auto cu privire la riscurile și consecințele nerespectării Regulamentului Circulației Rutiere, în special în perioada rece a anului.

De menționat că Polițiștii de patrulare au fost în permanență susținuți de către membrii acestor cluburi off–road. În perioada rece a anului, aceștia au acordat suport șoferilor care se aflau în impas sau au avut de suferit din cauza condițiilor meteo de pe trasee.

”Contăm în continuare pe o colaborare eficientă și productivă și le mulțumim pentru suportul oferit”, astfel încheie mesajul oamenii legii într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook.

NICIUN COMENTARIU